Liuguks TABLICA, kahe poolne kriiditahvel, tamm

Tegemist on ainult uksega ja ei sisalda liugukse rullikute ja siini süsteemi!

Ukse paksus 40mm ja kaal 40kg.

-Seda ust saab tellida ka erimõõdus, saatke oma soov info@plastmet.ee – kõrgus * laius ja pinnakate (naturaalne või õlitatud) ning me teeme Teile pakkumise

TABLICA lükanduksed on pakkumine loomingulistele inimestele, kellele meeldivad muutused.

TABLICA uksed on valmistatud tamme täispuidust. Lükanduste konstruktsioon on valmistatud massiivsetest laudadest. Konstruktsiooni pind on struktureeritud, mis annab iseloomu ja originaalsust. Teisest küljest loovad looduslikult tekkivad praod ja oksaavad originaalse kompositsiooni. Puidu nähtav struktuur ja paigutus muudavad iga tüki ainulaadseks. Tammepuidust raami sisemuses on kahepoolne kriiditahvel, mis annab kasutajatele võimaluse oma loomingulised võimed valla päästa. See uksetäidis on ideaalne lahendus inimestele, kellele ei meeldi ruumides igavus – laud ergutab loovust, tänu millele võib interjöör, millesse lükanduks paigaldatakse, iga päev erinev välja näha.

Tammest lükanduksed üllatavad võimalustega, on ebatavalised ja samas ülimalt praktilised ja lihtsad.

TABLICA uks sobib igasse interjööri, alates modernsest kuni traditsioonilise maalähedase, industriaalse või loft-stiilini. Nad suudavad edukalt mitmekesistada lastetoa interjööri.
TABLICA lükanduksed sobivad suurepäraselt ka nt. toitlustusasutustes, kus need võivad lisaks ruumijagajale või ebatavalisele dekoratsioonile täita ka informatiivset funktsiooni – tahvlile saab kirjutada menüü või muud olulised sõnumid, mida tasub klientidele edastada.

Ukse standardmõõt on 100 cm x 210 cm, paksus 4 cm ja see on saadaval pinnakateta versioonis. Ust on võimalik immutada naturaalse või pruuni õliga.

Tootekood: TAB-100X210-OL
546.00

Laost otsas. Tarneaeg kuni 14 tööpäeva.

Tootekood: TAB-100X210
474.00

Laost otsas. Tarneaeg kuni 14 tööpäeva.

Tootekood: TAB-100X210-BR
546.00

Laost otsas. Tarneaeg kuni 14 tööpäeva.